EXPERIÈNCIA

Som una societat de professionals tècnics que portem  treballant conjuntament  des dels últims 15 anys en la gestió tècnica de projectes d’edificis a la ciutat de Barcelona, amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

La nostra  experiència  professional comprèn tant l’edificació nova com la rehabilitació, gestionant els projectes, la contractació d’industrials i la  direcció d’obres.

El coneixement  que   tenim  dels  projectes,  els sistemes   constructius  i els  oficis  adquirits  durant aquests anys, ens permet donar un servei integral a les comunitats de propietaris,  administradors de finques i a particulars.

L’experiència i professionalitat del nostre equip, conjuntament amb l’aportació de tècnics i empreses col·laboradores, ens permet formar   un  equip  pluridisciplinar per donar  resposta a  qualsevol  tipus d’intervenció garantint la solució òptima.

MÈTODE

Oferim un servei total al nostre client, des de la definició del Projecte fins l’entrega de claus, amb total transparència:

  • Pressupost totalment detallat per partides.
  • Control i seguiment treballs.
  • Qualitat en el treballs.
  • Cura dels detalls d’acabat.
  • Compliment dates d’entrega.

La professionalitat i rigor de la nostra empresa queda palesa amb la satisfacció dels nostres clients en el moment d’entrega del seu habitatge.

GESTIÓ TÈCNICA D’EDIFICACIÓ I REHABILITACIÓ

EL NOSTRE EQUIP

Ramon EspugaArquitecte Tècnic
Oscar LópezTècnic d'Edificació
Mónica EsteveArquitecte Tècnic

ÚLTIMS PROJECTES REALITZATS

VEURE TOTS ELS PROJECTES

T'ajudem portar a terme els teus projectes

La nostra experiència en el sector ens permet donar-te la millor solució, garantint els resultats i complint els plaços.
CONTACTA'NS